Hozzávalók: 30 dkg füstölt makréla 15 dkg Bords Eve margarin 1 citrom 1 evőkanál mustár fél csokor snidling tengeri só édes csemegeuborka |
|
A halat kifilézzük és villával összetörjük. Összekeverjük a margarinnal, az apróra vágott snidlinggel, majd citromlével, mustárral, esetleg kevés sóval ízesítjük. Kenyérre kenve, vékonyan felkarikázott uborkával tálaljuk. |
Hozzávalók: 10 dkg Bords Eve margarin 10 dkg krémsajt 1 csokor petrezselyem 1 citrom 1 doboz lazackaviár |
|
A snidlinget apróra vágjuk. A margarint kikeverjük a krémsajttal. Hozzáadjuk a snidlinget, kevés sót és pár csepp citromlevet. Bagettre kenjük, és a tetejére egy-egy kanál kaviárt teszünk. |
Hozzávalók: 20 dkg rénszarvassonka (bármilyen más füstölt vagy szárított sonkával helyettesíthető) 10 dkg Bords Eve margarin 5 dkg krémsajt fehérbors 1 teáskanál csípős mustár |
|
A sonkát ledaráljuk, majd összekeverjük a krémsajttal és a margarinnal. Kevés csípős mustárral, fehérborssal, esetleg csipet sóval ízesítjük. |
Hozzávalók: 10 dkg Bords Eve margarin 3 evőkanál görög joghurt 1 csokor petrezselyem fél tálca vízitorma tengeri só fehérbors 30 dkg konzerv koktélrák |
|
A margarint a joghurttal, a citromlével, kevés sóval és fehérborssal simára keverjük. Barna kenyérre kenjük, tetejére lecsepegtetett rákot és pár szál vízitormát teszünk. |
Hozzávalók: 10 dkg Bords Eve margarin 10 dkg sajtkrém 3 dkg tökmag 3 dkg napraforgómag 3 dkg dió 3 szál petrezselyem 2 szál kakukkfű tengeri só |
|
Az olajos magokat apróra törjük, a zöldfűszereket finomra vágjuk. Összekeverjük a sajtkrémmel és a szobahőmérsékletű margarinnal. Kevés sóval, esetleg fehérborssal ízesítjük. Szalámik vagy sajtok alá kenve is kitűnő. |