Skandinávia - távøl és mégis közelA letisztult, igényes, faanyagok uralta enteriőrök láttán, vagy egy egészséges, mégis ínycsiklandó fogás élvezete közben felmerülhet bennünk a kérdés: hogyan vált a skandinávok számára a természet szeretete ennyire természetessé?

Az északi tájak lakóit a zord időjárás és a hosszan tartó sötétség hónapokra a négy fal közé zárta. A skandinávok fokozatosan a mestereivé váltak annak, hogy a természet elemeit otthonukba költöztessék, legyen szó az egyszerű, mégis vonzó formákról, vagy a változatos, vitaminokban és tápanyagokban gazdag ételekről.

A skandináv életstílus világsikere nem véletlen. Különleges ételek, masszázs, szauna, dizájn – ha összegyűjtjük mindazokat a kellemes dolgokat, amelyek az elmúlt évtizedekben Magyarországon is méltán népszerűvé váltak, rá kell ébrednünk, hogy az északi népek éppolyan életművészek, mint például a franciák vagy az olaszok. Emellett persze egészségük megőrzésére is nagy gondot fordítanak, imponáló eredménnyel.

Egészséges élet, természetesség, igényesség – ezen értékeket szem előtt tartva született a Bords Eve margarinok receptúrája is, amelyek 15 év alatt világszerte a skandináv értékek elismert képviselőjévé váltak.